Low fuel after valve cover install - MustangForums.com


Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > 2005 - 2014 Mustangs
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


2005 - 2014 Mustangs Discussions on the latest S197 model Mustangs from Ford.

Low fuel after valve cover install

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-23-2013, 10:53 PM   #1
gabb
1st Gear Member
 
Join Date: Oct 2007
Vehicle: 2007 Mustang GT
Posts: 117
Default Low fuel after valve cover install

Help! I have either missed something or screwed something up.

I painted and reinstalled my valve covers and now I have the low fuel warning and it says 0km till empty (on the system status). The actual gas dial says I have over 1/2 tank and the car starts fine.

Any one have any insight into what it could be?
__________________

2007 Mustang GT Alloy - GT500 Front Conversion
FRPP Handling Pack - Koni STR-T - FRPP CAI
FRPP Cams - FRPP 3.73 gears - TCI Ratchet Shifter
gabb is offline   Reply With Quote

 
 
 
Reply

Tags
low fuel

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

 
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 10:24 AM.>

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup