Search



Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > 2005 - 2014 Mustangs
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

2005 - 2014 Mustangs Discussions on the latest S197 model Mustangs from Ford.
Sponsored by Latemodel Restoration


Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-04-2014, 01:15 PM   #1
rambo5459
 
Join Date: Sep 2014
Vehicle: 2005 ford mustang v6
Location: ca
Posts: 2
Default Running Extra Lean On One Side

So I changed my spark plugs and wires like I've done so many times before but this time the check engine light came on. I got my neighbor's code reader and it said cylinder 5 was misfiring. So I took out the new spark plug that I had just put in and took it back and exchanged it. Now its running better (but not good) but not the code on the check engine is saying that it was runner extra lean on one side. now I don't know what this means so does anyone know what this means? cause its making my car sputter and has a really hard time going up anything that has a incline

Thanks Guys or Girls!
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
rambo5459 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 02:48 PM   #2
rambo5459
 
Join Date: Sep 2014
Vehicle: 2005 ford mustang v6
Location: ca
Posts: 2
Default

could it be the O2(oxygen) sensor that is making it run a little ruff?
rambo5459 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 10:28 PM   #3
2011V6Nicole
2nd Gear Member
 
2011V6Nicole's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Vehicle: 2011 Ford Mustang
Location: Harrisburg, PA
Posts: 216
Default

it could be an o2 sensor, my check engine light used to come on for one side running lean. I got a new sensor and it solved the problem. You should also get a code for a bad o2 sensor along with the running lean. If not im not sure replacing it will fix anything.
__________________


2011 V6 - Steeda CAI, BBK TB, BBK Long tube headers, BBK catted xpipe, Pypes Pype Bomb Axle Back, Steeda strut tower brace, Barton short throw shifter and bracket, SR lowering springs and adj panhard bar, 1 piece Aluminum drive shaft, 3.73 gears, Bama race tune
2011V6Nicole is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 10:28 PM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup