Just installed o/r X pipe!!! - MustangForums.com



4.6L V8 Technical Discussions Any questions about engine, transmission, or gearing can be asked here!
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-25-2013, 02:29 AM   #1
GCCBrian
1st Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: California
Posts: 149
Default Just installed o/r X pipe!!!

Just installed my Pypes Offroad X pipe paired up with Flowmaster American Thunders! They sound great!


Lucky me, I got no CEL!
Just running 91 octane, o/r pypes x pipe, and a flowmaster american thunder axleback in my 06 GT. I got 37,000 miles on it.
GCCBrian is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 02:40 AM   #2
GCCBrian
1st Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: California
Posts: 149
Default

GCCBrian is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 10:25 AM   #3
lawrencecar1
2nd Gear Member
 
lawrencecar1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Northern Virginia
Posts: 369
Default

u have a tune to shut off rear o2's?
lawrencecar1 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 10:37 AM   #4
GCCBrian
1st Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: California
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by lawrencecar1 View Post
u have a tune to shut off rear o2's?
Neither! I just installed it and fired up the car.
GCCBrian is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 10:53 AM   #5
lawrencecar1
2nd Gear Member
 
lawrencecar1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Northern Virginia
Posts: 369
Default

Quote:
Originally Posted by GCCBrian View Post
Neither! I just installed it and fired up the car.
wow, so u just unplugged them ? Probably come on later, hope not.
lawrencecar1 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2013, 11:03 AM   #6
GCCBrian
1st Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2011
Location: California
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by lawrencecar1 View Post
wow, so u just unplugged them ? Probably come on later, hope not.
Nope didn't unplug them either. Everything is plugged right in.

All I use is 91 octane from chevron, Flowmaster American Thunders, Pypes Offroad x pipe and that's it.

My car also has 37,000 miles so it's still fairly new for an almost 8 year old car.
GCCBrian is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buzz in exhaust SSG Steggy 3.7L V6 Technical Discussions 2 11-05-2015 03:09 PM
Borla ATAK not louder than S-type (Stinger) 2007CalSpec 2005-2014 Mustangs 6 09-10-2015 07:51 PM
2007 mustang gt vs 2012 mustang v6 Webster454 2005-2014 Mustangs 1 09-07-2015 04:59 AM
03 V6 Mustang Ticking Noise Emblazoned General Tech 0 09-03-2015 10:45 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.