issues w/ my 5.0 - Page 2 -

Go Back > Ford Mustang Tech > 5.0L (1979-1995) Mustang

5.0L (1979-1995) Mustang Technical discussions on 5.0 Liter Mustangs within. This does not include the 5.0 from the 2011 Mustang GT. That information is in the 2005-1011 section.

issues w/ my 5.0

Thread Tools Search this Thread
Old 03-14-2003, 10:17 PM   #11
Join Date: Mar 2003
Location: United States
Posts: 4
Default issues w/ my 5.0

there is three sensors that i changed and it helped my car outair temp sensor aircharger sensor and water temp sending sensor they are all on the intakethe air charger i think is the most important chris
dragntoys is offline   Reply With Quote


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
91 5.0 won't start Meystang 5.0L (1979-1995) Mustang 5 09-25-2015 05:05 PM
Ford Racing Handling Package w/ K or Y springs, 2016 Mustang Gt. Better choice? mungodrums Suspension 0 09-23-2015 10:07 PM
EFI to CARB conversion problem, running like a PIG..vacuum problem? YoungStangsMan 5.0L (1979-1995) Mustang 15 09-05-2015 08:01 PM
Did a few mods this summer... drfister 2005-2014 Mustangs 9 09-04-2015 08:47 AM
crank no start 1st 4 eyed fox General Tech 2 08-24-2015 07:56 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:16 PM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company