95 Gt Runs bad at low RPM'S - MustangForums.com


5.0L (1979-1995) Mustang Technical discussions on 5.0 Liter Mustangs within. This does not include the 5.0 from the 2011 Mustang GT. That information is in the 2005-1011 section.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-30-2014, 06:16 PM   #1
EGULL
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2013
Location: ILLINOIS
Posts: 42
Default 95 Gt Runs bad at low RPM'S

95 gt runs bad at low speed. Once I get over 40 it runs fine. I noticed a noise (fluttering sound) by the egr valve (see link for pic)
No error codes just ran them. Has new-Dizzy, plugs, wires, cap. rotor, TFI Daily driver so I know it's not the gas. Oh timing is set.

http://s1174.photobucket.com/user/eg...?sort=3&page=1 Last Pic

So could it be the EGR causing this problem? If so how do I check it being there are no error codes? If not the EGR what is the sputtering sound or what should I check for the sputtering sound.

Thanks for any help.

EGULL is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sputtering low RPM when engine warms ShaneB26154 4.6L (1996-2004 Modular) Mustang 34 05-15-2016 10:30 AM
Did a few mods this summer... drfister 2005-2014 Mustangs 9 09-04-2015 08:47 AM
Help with a deamon Philhampton1 Classic Mustangs (Tech) 3 08-21-2015 01:04 PM
Need Help Diagnosing Have Codes (Confused) djbigskrilla 2005-2014 Mustangs 13 08-11-2015 01:59 PM
Hi everyone i just got codes p174 &p0401 on my 96 J.casone400 General Tech 2 08-07-2015 09:40 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:08 AM.