MustangForums.com

MustangForums.com (http://mustangforums.com/forum/index.php)
-   5.0L (1979-1995) Mustang (http://mustangforums.com/forum/5-0l-1979-1995-mustang-14/)
-   -   Code 136 (http://mustangforums.com/forum/5-0l-1979-1995-mustang/711567-code-136-a.html)

Js88lx 07-03-2014 12:22 AM

Code 136
 
So today i was messing around with my header leak and ended up banging on the drivers side o2 sensor a few good times at the neck. Anyways go for a drive and within 5min i get the CEL. Come home run KOER test and got a 136. No other codes. HELP. Did i screw over my o2 sensor?

dawson1112 07-03-2014 06:37 AM

you probly broke the ceramic insulation inside the sensor, at least you know what you did wrong lol .

mjr46 07-03-2014 08:08 AM

Quote:

Originally Posted by Js88lx (Post 8405506)
So today i was banging on the drivers side o2 sensor a few good times at the neck. . HELP. Did i screw over my o2 sensor?

Read the above^^^^^^^^^^^^^^ then ask yourself ........"What do I/you think??" lol

Js88lx 07-03-2014 01:15 PM

LOL.. Ok.ok., But I thought these things could handle a couple bumps to the neck, I guess they are really fragile! Thanks guys!

mjr46 07-03-2014 10:16 PM

no, even dropping them on the floor can crack the porcelin

Js88lx 07-04-2014 09:31 AM

GREAT!!

Js88lx 07-08-2014 09:49 AM

Just swapped in a new bosch and no more code 136! Thanks guys.


All times are GMT -5. The time now is 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.