Running new gauge wires - MustangForums.com



5.0L (1979-1995) Mustang Technical discussions on 5.0 Liter Mustangs within. This does not include the 5.0 from the 2011 Mustang GT. That information is in the 2005-1011 section.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-04-2017, 11:59 AM   #1
5.0muscle
2nd Gear Member
Thread Starter
 
5.0muscle's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: ny
Posts: 226
Default Running new gauge wires

Are there any ideal existing locations to run wires(14-16awg) through the firewall from the dash to the engine bay without cutting or drilling?

Last edited by 5.0muscle; 03-04-2017 at 06:23 PM. Reason: I no longer need this information.
5.0muscle is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2017, 07:26 AM   #2
88 orangepeel notch
5th Gear Member
 
88 orangepeel notch's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Wisconsin
Posts: 4,791
Default

I ran my amp power cable thru the existing hole that the main harness goes thru on the driver's side. It was a tight fit but a much bigger have than what your trying so that should work. Otherwise my tach signal wire goes thru a spare hole by the clutch cable I believe. My cars in storage so I can't check right now, but this is what my failing memory is saying lol.
88 orangepeel notch is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2017, 01:41 PM   #3
5.0muscle
2nd Gear Member
Thread Starter
 
5.0muscle's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: ny
Posts: 226
Default

Thanks once again Orangepeel.
5.0muscle is offline   Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:41 AM.