Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > 5.0L (1979-1995) Mustang > 5.0L General Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


5.0L General Discussion This section is for non-tech specific information pertaining to 5.0L Mustangs.

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-07-2007, 12:47 AM   #1
msisk14
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default No Injector Pulse???

I have a 91 LX 5.0 andI am not getting any injector pulse. I have checked all the relays, changed my fuel pump, changed the fuel filter, checked for spark, checked fuel pressure, even checked all my fuses and connections. If the car sits over night the next morning the car will start. As soon as I turn off the car the car wont start again. I have been told it could be the computer but why would it start sometimes? Any suggestions?
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
msisk14 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 12:47 AM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Tags
05, 1995, 20, 50, 50l, 95, cyl, ford, injector, injectors, liter, mustang, pulse, spark, wont

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No spark... Bad computer? ALWJ 5.0L (1979-1995) Mustang 9 11-27-2006 12:51 PM

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 10:39 AM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup