Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > Audio/Visual Electronics
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-08-2012, 11:08 AM   #1
moto2000
 
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 2013 Mustang V6 Premium
Location: California
Posts: 23
Default 2011-2013 climate display on shaker radio screen?

I have a 2013 premium w/o navigation. I noticed that on the radio display, there is some space above the compass and above the exterior temp, if you look close enough or shine bright light on it, there are options to display fan speed and A/C temp.

I was driving the other day, and while messing with my A/C I saw those displays come on for a second, then go out. Are those displays disabled by default?

Im not sure how to explain this, I hope I made it clear enough. Ultimately, are the A/C temp and fan speed options suppose to be shown on the display of the stereo system?
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!

Last edited by moto2000; 08-08-2012 at 09:31 PM. Reason: clarifications
moto2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 12:18 AM   #2
moto2000
 
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 2013 Mustang V6 Premium
Location: California
Posts: 23
Default

i figured out how to get it to show...I think. I pressed the power and window defrost at the same time a couple of times and it bugged out haha.

I have a picture, but the forums wont let me post attachments
moto2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 12:18 AM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 11:00 AM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup