Search



Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > Classic Mustangs (Tech)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Classic Mustangs (Tech) Technical discussions about the Mustangs of yester-year.

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-24-2003, 07:58 PM   #1
bart9505
 
Join Date: Apr 2003
Location: United States
Posts: 1
Default brake relay for 66?

My brake sending unit works, and turn signals work, but no brake lights. Any idea what relay controls this, and where I might find it on a 66 coupe?

Thanks
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
bart9505 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2003, 01:06 PM   #2
red347
2nd Gear Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: United States
Posts: 396
Default brake relay for 66?

There is no relay on the brake lights on a 66. Just the contact switch on the brake pedal itself. Sounds like a blown fuse or a broken wire on the switch. It's located about 3/4 of the way up on the brake pedal. Get a test light and see if you have 12V on one side of the switch, then depress the pedal with the test light on the other side. If you se +12 there it could be the bulbs.



Ron
red347 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2003, 01:06 PM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any one from AZ? HotRodGirl South West 220 04-02-2013 12:51 AM
Error Codes Ecstasy 5.0L (1979-1995) Mustang 11 11-09-2006 03:36 PM

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup