Search



Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > General Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

General Tech Ask model specific questions in the appropriate category below. All other general questions within.
Sponsored by NewTakeOff


Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-29-2012, 03:43 PM   #1
Xsentric
 
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 1995 mustang gt
Location: newhamshire
Posts: 41
Xsentric xsentric_420 Xsentric420
Exclamation 95 5.0gt- what now?!

i need help my car gets to running temp and shuts down when car is cold i can squeez top hose when hot its pressurerized and cant squeez. bottom hose does feel hot aswell. temp gadge looks fine not showing a overheat but i get no spark when this happens and car dont start for about 5-24 hours later.. iv'e already changed icm. coil 'n' plugs, fpr. purge sensor egr valve sensor. ive herd dist. failing also could be issue.. would a bad thermistate do this? and actually make car stall. why no spark after? whats the diff between ecu and bcu?
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
Xsentric is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 08:38 AM   #2
Xsentric
 
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 1995 mustang gt
Location: newhamshire
Posts: 41
Xsentric xsentric_420 Xsentric420
Default

im gunna try the dizzy comes tomorrow..
Xsentric is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 08:03 PM   #3
Xsentric
 
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 1995 mustang gt
Location: newhamshire
Posts: 41
Xsentric xsentric_420 Xsentric420
Default

yup the distributor fixed the problem
Xsentric is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 08:03 PM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Tags
1995, 5.0, spark, stall

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 09:06 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup