92 GT won't start, new battery - MustangForums.com



General Tech Ask model specific questions in the appropriate category below. All other general questions within.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-08-2013, 10:18 PM   #1
atxpwned
Thread Starter
 
Join Date: May 2013
Location: HI
Posts: 2
Default 92 GT won't start, new battery

Battery 1 month old (good, tested under load).

No sound or clicks when trying to start. Lights, radio, horn, etc do not work. Only starts when jumped, and will run fine.

Replaced battery terminals and checked cables for corrosion (none). Any ideas?
atxpwned is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2013, 02:32 PM   #2
Optimus485
1st Gear Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: MI
Posts: 76
Default

Are the cables hooked up to the correct + / -?
Optimus485 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2013, 08:23 PM   #3
atxpwned
Thread Starter
 
Join Date: May 2013
Location: HI
Posts: 2
Default

Yes they are. Everything was working fine until this happened last week.
atxpwned is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2015 Mustang Expansion Tank Granatelli Sales The New S550 2015-2017 Mustang 20 03-16-2017 07:33 PM
Car died while driving... StalkerGT 5.0L (1979-1995) Mustang 13 09-25-2015 02:41 PM
Weird electrical/battery issue?? Mobiusone stang 2005-2014 Mustangs 7 09-07-2015 08:46 PM
HELP.. Should I buy this fox? raleigh05GTO New Member Area 5 09-04-2015 07:09 AM
5.0 wont start condition 5.0 kevo 5.0L (1979-1995) Mustang 6 09-03-2015 06:24 PM


Tags
alternator, battery, electrical, starter

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.