Search



Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > General Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

General Tech Ask model specific questions in the appropriate category below. All other general questions within.
Sponsored by NewTakeOff


Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-17-2014, 04:37 PM   #1
massguy54
1st Gear Member
 
Join Date: Oct 2013
Vehicle: 2001 mustang
Location: mass
Posts: 88
Default Help with leak pictures Please

I have an oil leak I thought it was my valve gaskets but after replacing it still leaks.I believe its coming out of this black rubber gasket thing right by the oil plug.can anyone tell me what it is and do these have a tendency to leak every now and then.It seems loose and I can move it around
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
Attached Images
File Type: jpg stang under 001.jpg (34.4 KB, 6 views)
__________________
2001 Stock Mustang
massguy54 is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2014, 07:21 PM   #2
massguy54
1st Gear Member
 
Join Date: Oct 2013
Vehicle: 2001 mustang
Location: mass
Posts: 88
Default

anyone
__________________
2001 Stock Mustang
massguy54 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2014, 07:21 AM   #3
dawson1112
5th Gear Member

 
Join Date: Jul 2012
Vehicle: 1990 lx hatch 5.0
Location: ohio
Posts: 2,633
Default

THat rubber plug looks like it is in the bell housing so Im guessing you have a rear main seal that is leaking.
__________________
dawson1112 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2014, 10:15 PM   #4
tw1234
 
Join Date: Oct 2008
Vehicle: 05 Ford Mustang GT
Location: Manitoba
Posts: 28
Default

Could be as stated a rear main seal. Check your PCV system, if it's still being used, looking at your mods, and make sure something isn't plugged causing high crankcase pressure.
tw1234 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2014, 10:15 PM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup