Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > General Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


General Tech Ask model specific questions in the appropriate category below. All other general questions within.
Sponsored by NewTakeOff


Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-30-2014, 08:01 AM   #1
tjstang08
 
tjstang08's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Vehicle: 2008 Mustang
Location: New Brunswick
Posts: 14
Default Help with Fog Lights

Im having a problem of getting my new LED driving/fog lights to work. When I connect them to the wiring plug they will not activate, but when I connect the original lights back in they work okay. Its as if the lighting control module does not recognize the new lights. When I connect the new lights directly to the batter the work. So Im thinking its the module. Has anybody had the same problem???
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
tjstang08 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2014, 03:20 PM   #2
cruisin5268d
3rd Gear Member
 
Join Date: Mar 2014
Vehicle: 2013 GT/CS Convertible & 2010 GT Premium
Location: Austin, Texas
Posts: 511
Default

Did you get the correct kit for your current headlights?
cruisin5268d is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 11:59 AM   #3
tjstang08
 
tjstang08's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Vehicle: 2008 Mustang
Location: New Brunswick
Posts: 14
Default Help with Fog Lights.

The lights I bought are supposed to just mount & plug in. I checked the circuit and there is power to the light but the light won't come on. I tested the lights directly to the battery and they work. So I'm a little mystified, not being an electrician.
You mentioned a kit there was no kit that came with the lights. Can you fill me in??

Any help is appreciated.
tjstang08 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2014, 11:59 AM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 05:34 PM.

Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup