LED sequential problem - MustangForums.com

Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > 2005-2014 Mustangs > GT S197 General Discussion

GT S197 General Discussion This section is for technical discussions pertaining specifically to the V8 variation of the 2005 and newer Ford Mustang.

LED sequential problem

Thread Tools Search this Thread
Old 07-23-2013, 02:57 AM   #1
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 2006 GT
Location: Amsterdam
Posts: 28
Default LED sequential problem

2006 GT


I've installed the LED sequential tail light kit from AM. They flash really nice but if i turn on the lights, not all of them remain lit. Only the outer 4 will illuminate (black socket)

When i replace the red LED in the grey socket for a similar white LED it remains lit with the lights on bit does not flash.

Is this supposed to happen or not? I am very confused and i need a solution.

Click the image to open in full size.

Last edited by Rams; 07-23-2013 at 03:08 AM.
Rams is offline   Reply With Quote
Old 07-26-2013, 10:45 PM   #2
5th Gear Member
JCON's Avatar
Join Date: Jul 2009
Vehicle: 2005 Mustang GT Convertible
Location: Delaware
Posts: 2,216

Sounds like something is miswired or malfunctioning. Can you shoot a video of both set ups and upload to YouTube? Also, please try to string out the lights/wiring and snap a pic so I can see it better.
Like Mid-Atlantic Mustangs on Facebook
Mid-Atlantic Mustang's YouTube Channel

270rwhp 292rwtq - 4/21/12 - Stock 87 octane + 4.10's
283rwhp 296rwtq - 4/20/13 - Exhaust 87 octane + 4.10's
330rwhp 336rwtq - 4/19/14 - Intake, CMDP's, UDP's, LT's, O/R ProChamber, 4.10's + 93 tune
JCON is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 06:23 AM   #3
Join Date: Jun 2012
Vehicle: 2006 GT
Location: Amsterdam
Posts: 28

It has been solved. American Muscle says this is normal. I was very disappointed in AM.

I had some help from another dutch mustang owner. He cut the blue wire from the inner socket and added it on to the brown wire from the middle socket. I'll try to post a picture when i can.

All 6 of them remain lit when the lights are switched on.

Last edited by Rams; 07-31-2013 at 06:27 AM.
Rams is offline   Reply With Quote


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LED instrument gauges problem 1967 fastback andrew1969 Classic Mustang General Discussion 14 09-29-2015 09:58 AM
1996 GT Studdering problems.. Need Help stangin1996gt 4.6L (1996-2004 Modular) Mustang 0 09-21-2015 12:01 PM
O2 sensors Big Al's 03 Mach 1 Section 4 09-21-2015 08:59 AM
LED light hookup to fog light switch Colin Ringle General Tech 1 09-15-2015 10:27 PM
'11 to '13 tail light swap amandahchase General Tech 0 09-03-2015 11:09 AM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:20 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company