Go Back   MustangForums.com > Members
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


MOOK3456 MOOK3456 is offline

4th Gear Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Alec
    10-08-2010 02:16 PM
    Alec
    Really liking the new sig

About Me

  • Personal Information
    State
    over yonder
  • Vehicle Information
    Year, Make, Model
    meh
    1/4 mile time
    7 days
    1/4 Mile speed
    1 FPH
  • Signature


    Quote:
    I hooked up the hose, ran water through the engine, started it up and was waiting for the water to come out clean. Anyways, About 3 minutes into this, then engine starts shaking and shuts off. I figured it was all cleaned out so I plugged it up, added the oil and figured I was ready to go. WRONG! The car won't freaking start now. This car has been nothing but trouble for me, I think I am done with it.

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 08-25-2014 06:05 PM
  • Join Date: 03-19-2010
  • Referrals: 0
Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 06:06 PM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup