MustangForums.com - View Profile: stangelmer

Go Back   MustangForums.com > Members
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


stangelmer stangelmer is offline

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. stangelmer
    08-24-2011 08:55 PM
    stangelmer
    I had it apart today when I was replacing the thermostat and I looked down in the radiator and it has absolutely no build up at all from what I can see, and I have done 2 flushes on the system and both times they were clean, no corrosion at all. I am really starting to think it is something electrical. Because I put a new water pump in it 2 weeks ago when it started leaking from the weep hole, new thermostat and the radiator is clean and all the hoses are new. It only seems to run hot when I turn on the ac and am driving, I can let it idle in the parking lot for an hour with the ac on and it doesn't get hot(did that this mourning after replacing the thermostat)
  2. GIXER7502006
    08-24-2011 01:22 PM
    GIXER7502006
    Ive ran into that problem b 4 with cars over heating with the a/c on and it is useally the first sign that yur radiator is plugging up, didnt know if u fixed the problem or not yet
    good luck

About Me

  • Personal Information
    State
    Florida
  • Vehicle Information
    Year, Make, Model
    1994, Ford Mustang GT

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 09-06-2011 11:03 PM
  • Join Date: 08-26-2010
  • Referrals: 0
 
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 04:07 AM.>

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup