Search

Go Back   MustangForums.com > pdonket
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Conversation Between pdonket and clewis0316
Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. clewis0316
    04-23-2011 07:24 PM
    clewis0316
    I saw where you had an idle problem. My wife's 05 Mustang is having that problem now. I had it hooked up to a computer and it said the MAP sensor and maybe the lower o2 sensors had problems. I changed both and it made no difference. What did you do to fix your idle problem? It loped and tries to die when you stop.
Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 05:26 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup