Search

Go Back   MustangForums.com > Search Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Showing results 1 to 2 of 2
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: ammo777
Forum: 4.6L (1996-2004 Modular) Mustang 09-25-2009, 01:46 AM
Replies: 9
Views: 6,136
Posted By ammo777
runs fine actually! i would've never known the...

runs fine actually! i would've never known the thing was missing if the SES light wasn't on!?!

i'm throwing it on a lift tomorrow to get underneath it and see if it's not hiding under the intake...
Forum: 4.6L (1996-2004 Modular) Mustang 09-25-2009, 12:14 AM
Replies: 9
Views: 6,136
Posted By ammo777
Help: IAT sensor... wtF??

Bought a 2003 GT this past Monday... had the service engine light on and was throwing a code for the IAT sensor... np.

I open the hood and low and behold... IAT sensor is just fine. Found the...
Showing results 1 to 2 of 2

 
Forum Jump
Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 06:47 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup