Search

Go Back   MustangForums.com > Search Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Showing results 1 to 25 of 494
Search took 1.36 seconds.
Search: Posts Made By: yourmyboybh1026
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 07-09-2014, 09:48 AM
Replies: 19
Views: 1,344
Posted By yourmyboybh1026
I understand that they won't work on aftermarket...

I understand that they won't work on aftermarket radios, but its not the radio thats the issue, there is something else with the electrical system going on.
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 07-09-2014, 09:34 AM
Replies: 19
Views: 1,344
Posted By yourmyboybh1026
I soldered and heat shrunk the wires. I know I...

I soldered and heat shrunk the wires. I know I most likely did something during the install, but the issue is I can't find it and now 3 shops, including a dealership can't either. The only thing I...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 07-08-2014, 12:21 PM
Replies: 19
Views: 1,344
Posted By yourmyboybh1026
For the last 2 months I've been googling, posting...

For the last 2 months I've been googling, posting here, asking friends, everything. No one can seem to find the issue and so its over my level of expertise. I guess I can do the EVAP thing myself,...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 07-08-2014, 11:52 AM
Replies: 19
Views: 1,344
Posted By yourmyboybh1026
I understand its not Ford's fault for the radio,...

I understand its not Ford's fault for the radio, I just didn't understand how that EVAP system just all of a sudden stops working. I know I'd lose money, which is why i don't want to sell it, but...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 07-08-2014, 11:02 AM
Replies: 19
Views: 1,344
Posted By yourmyboybh1026
Not happy with my car right now

So, I've been having a lot of problems with my car recently, AC won't work, radio goes in and out, temp gauge doesn't work, and I can't fill the car up because it just spits the gas back at me. I...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 06-30-2014, 10:19 AM
Replies: 9
Views: 630
Posted By yourmyboybh1026
+1 on stainless works. Thats what I have and I'm...

+1 on stainless works. Thats what I have and I'm VERY happy with them. No leaks, great construction, amazing sound.
Forum: GT S197 General Discussion 06-14-2014, 07:26 AM
Replies: 9
Views: 654
Posted By yourmyboybh1026
Well, I'll try to take a look at that. I may...

Well, I'll try to take a look at that. I may just take my car to a shop since I have a lot of other problems I want to get fixed and I just don't have the time to do all of it.

One question...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-28-2014, 06:56 AM
Replies: 4
Views: 348
Posted By yourmyboybh1026
I do have a staggered set up, but I've had that...

I do have a staggered set up, but I've had that for years now. I'll try cleaning them and see what happenes, if its till comes on I'll get them checked I guess.
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-26-2014, 07:35 AM
Replies: 4
Views: 348
Posted By yourmyboybh1026
ABS/Traction control light issue

Seems all I am doing is posting issues recently. So yesterday I noticed my ABS light came on, and my TCT turned off. If I trun the car off and let it sit a while, they will go off, but come back on...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-23-2014, 08:48 AM
Replies: 7
Views: 461
Posted By yourmyboybh1026
Right now, I wouldn't be surprised lol

Right now, I wouldn't be surprised lol
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-22-2014, 11:21 AM
Replies: 7
Views: 461
Posted By yourmyboybh1026
So I think there might be a bigger issue here. ...

So I think there might be a bigger issue here. My temp gauge quits working after a few seconds of the car being turned on, and my AC blows hot, but is full of Freon and everything. This might be a...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-21-2014, 07:50 AM
Replies: 7
Views: 461
Posted By yourmyboybh1026
It is an aftermarket, should have said that. ...

It is an aftermarket, should have said that. Pioneer AVH 3200. I checked all the fuses inside the car and under the hood, they are all fine. I pulled it last night and looked at all the...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-20-2014, 05:46 AM
Replies: 7
Views: 461
Posted By yourmyboybh1026
Radio Problems

I've been having some weird electrical problems recently. I think I figured out the AC, but my radio is still acting up. When I turn my key to ON, it doesn't come on, the only time it will come on...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-18-2014, 10:57 AM
Replies: 8
Views: 397
Posted By yourmyboybh1026
I did disconnect a few grounds in the engine bay...

I did disconnect a few grounds in the engine bay for the supercharger. I ground the gauges to the frame. I haven't been able to look at it for a few days since my car blew a fuel line right on top...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-16-2014, 08:26 AM
Replies: 8
Views: 397
Posted By yourmyboybh1026
Haven't noticed any dampness. I did some...

Haven't noticed any dampness. I did some electrical work since I had to modify a few parts of the wiring harness for the supercharger. There was also an "ad a fuse" attachment thingy for my gauges...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-15-2014, 05:31 PM
Replies: 8
Views: 397
Posted By yourmyboybh1026
Well, all the connections seem fine but this...

Well, all the connections seem fine but this morning something else started happening. My radio now doesn't work. It will come on then off then on and just keep doing that. I pulled that out and...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-14-2014, 10:47 AM
Replies: 8
Views: 397
Posted By yourmyboybh1026
AC Control Unit?

So my AC started blowing hot after I did some work on my car. I know nothing about AC units so I take to a shop to get tested. The levels ane good, and the guy said when he runs power directly to...
Forum: GT S197 General Discussion 05-11-2014, 07:37 PM
Replies: 9
Views: 654
Posted By yourmyboybh1026
Looks like it could be the cylinder temp sensor,...

Looks like it could be the cylinder temp sensor, which I think I had to some of the wires going to that, so maybe something happened.
Forum: GT S197 General Discussion 05-11-2014, 05:56 PM
Replies: 9
Views: 654
Posted By yourmyboybh1026
TVS supercharger.

TVS supercharger.
Forum: GT S197 General Discussion 05-11-2014, 04:01 PM
Replies: 9
Views: 654
Posted By yourmyboybh1026
Code p1289

So after I installed my Roush, I got this code. I read it with my SCT and it said "Cylinder head temp sensor high input". Does anyone know the cause?
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-10-2014, 09:09 PM
Replies: 2
Views: 409
Posted By yourmyboybh1026
Updated thread, post was irrelevant

Updated thread, post was irrelevant
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-10-2014, 07:44 PM
Replies: 2
Views: 409
Posted By yourmyboybh1026
HELP Roush Install!!

UPDATE:

So I finally got mad at the idler pulley and used a rubber mallet and it finally got on there straight.

NOW, everything is on the car, it runs, but not great. The tune is a little...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-05-2014, 08:33 PM
Replies: 0
Views: 185
Posted By yourmyboybh1026
Just got all my parts in, any last minute advice?

Well, I got home today to find the last few boxes I was waiting for on my doorstep. Now I have the entire 560R package from brenspeed. For those of you who may not know what that is, its their...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-05-2014, 03:04 PM
Replies: 3
Views: 400
Posted By yourmyboybh1026
Ok, well as long as its not going to damage...

Ok, well as long as its not going to damage anything I'm ok with it. I'm putting on a supercharger this weekend and turning off the rear O2s anyway. I don't have emissions testing here in FL, but I...
Forum: 2005 - 2014 Mustangs 05-05-2014, 01:27 PM
Replies: 3
Views: 400
Posted By yourmyboybh1026
P0430 code

So I've had my new LTs and catted x-pipe on my car for about a week and this morning that code popped up. Its P0430 "catalyst system efficency below threshold bank 2"

Question is, will this...
Showing results 1 to 25 of 494

 
Forum Jump
Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup