Go Back   MustangForums.com > Search Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search


Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: 92Notch5.0h
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-24-2013, 07:34 PM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Thanks for the link. That way worked. By the way...

Thanks for the link. That way worked. By the way love the orange notch
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-22-2013, 10:54 PM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Still dieing in at a lose still can't pull codes...

Still dieing in at a lose still can't pull codes just get a solid red light no flash Idk
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-16-2013, 04:18 PM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Ok tried taking it out again and same dyeing...

Ok tried taking it out again and same dyeing issue. So I put the stock maf housing back in seemed like that did the trick. How do I calibrate the maf for the bigger housing???
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-14-2013, 05:53 PM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Well got the new clutch cable installed. New gas...

Well got the new clutch cable installed. New gas filler tube seal check clutch pedal rubber check. Took the hypertech out and unplugged computer. Took it for a drive seemed ok we shall see next time...
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-14-2013, 12:01 AM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Fort Wayne

Fort Wayne
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-12-2013, 07:55 AM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Timing is at 14 with the spout out. Maf is not...

Timing is at 14 with the spout out. Maf is not calibrated the sensor is the stock one and the housing is larger. I did run it for codes and got nothing. Thanks for the help guys working OT tonight...
Forum: 5.0L (1979-1995) Mustang 07-10-2013, 06:38 AM
Replies: 13
Views: 775
Posted By 92Notch5.0h
Need HELP wont run with spout plug in

I am lost. I swapped motor from a hatch to a notch. added 70mm maf and throttle body, BBk intake manifold, aluminum fly wheel, also hypertech chipped but that was already on the hatch. When I got it...
Forum: Indiana Regional Section 01-31-2013, 03:34 AM
Replies: 4
Views: 511
Posted By 92Notch5.0h
Fort Wayne here... Still trying to finish it up

Fort Wayne here... Still trying to finish it up
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump
Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 04:38 AM.

© Internet Brands, Inc.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup