help -

Go Back > General Mustang Forums > Regional Chapters > Wisconsin Regional Chapter

Wisconsin Regional Chapter Chapter President: mstngsule68


Thread Tools Search this Thread
Old 12-23-2013, 03:47 PM   #1
Join Date: Dec 2013
Vehicle: 1969 ford mustang coupe
Location: wisconsin
Posts: 3
Default help

I resently purchased a 69 mustang coupe original 6 cylinder 3sp car. I am the 4th owner and the 2nd owner installed a 302 with a c4 automatic. The person i purchased the car from got a 4 sp toploader, bellhousing and zbar all 69 vintage. I purchased the frame side and engine side pivots for the zbar from cj pony. I bolted the bellhousing to the engine but found that the engine side pivot is about 3 inches to far back from the frame side pivot. I dont know what the problem is and hope someone can help me out. The frame side has 3 holes in the frame and only the very front and 2nd one have threaded inserts in them the back one is just a hole. The motor mounts are energy suspension mounts and the drivers side has the long part of the mount to the rear. The pass side has the long to the front. I tried to change how the mounts went but they will only bolt up one way or the mount hits the oil pan. Please help someone.
maddog06 is offline   Reply With Quote


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:21 PM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company