MustangForums.com

MustangForums.com (https://mustangforums.com/forum/index.php)
-   5.0L (1979-1995) Mustang (https://mustangforums.com/forum/5-0l-1979-1995-mustang-14/)
-   -   Electrical dillema (https://mustangforums.com/forum/5-0l-1979-1995-mustang/420655-electrical-dillema.html)

jjooeell 03-17-2008 01:49 PM

Electrical dillema
 
history of problem: Temp Gauge does not work, Gas guage does

[hr]

[hr]

Replaced sensor at engine
tried to ground out end no movement
hookedup a toner tool and get continuity until i plug in to back of cluster then nothing
replaced temp part of cluster

i am out of ideas anybody have a clue what else i could try, i dont want an aftermarket gauge. this has been buggin me for over a year and i am at wits end...


1995 mustange 5.0

improvements in the last year
cold air intake
exhaust
new top (Convertable)
new radio
new antenna
new gear
new wires/plugs
sub frame connectors

Alero99 03-17-2008 03:48 PM

RE: Electrical dillema
 
i have same problem,

just buy some aftermarket AutoMeters and have a good shop install them

jjooeell 03-17-2008 04:23 PM

RE: Electrical dillema
 
Thats what i am trying to avoid

302f150 03-17-2008 08:43 PM

RE: Electrical dillema
 
lol, well, you have a break somewhere in the wire...get some diagrams and start checking the wire whereever u can, or if nothing else just splice in your own wire

jjooeell 03-17-2008 09:13 PM

RE: Electrical dillema
 
ok, i foung part of the problem, the actuall end that plugs into the sensor was bad, i cut that off and spliced in a wire and grounded it at that jumps the gauge to hot, which it never did before but when i hook it up to the sensor nothing, i recently replace the temp sensor (second time) i still have the old one. when i installed it i used teflon tape, could this causing the gauge not to work? I am ready to pop.... somebody must had cured this problem HHEELLPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


All times are GMT -5. The time now is 08:24 AM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands