Just put XPIPE on my 2011 gt now have nasty noise - MustangForums.com



General Tech Ask model specific questions in the appropriate category below. All other general questions within.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-19-2014, 06:45 PM   #1
Coyote1189
Thread Starter
 
Coyote1189's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Alberta
Posts: 1
Exclamation Just put XPIPE on my 2011 gt now have nasty noise

Just put the magna flow xpipe on my 2011 5.0. Already had the magnaflow cat back system. Since putting on the xpipe i have a nasty, what sounds like exhaust leak, noise coming from around my catalytic converter on my passenger side? has anyone else heard of this problem? or maybe have a solution? I'm so confused and need some help.
Coyote1189 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2014, 03:52 PM   #2
johnny_raincloud
2nd Gear Member
 
johnny_raincloud's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: San Diego, CA
Posts: 182
Default

It could be a leak, or it could be a resonating echo from the new x-pipe.
Did you install? Or pay a shop?
johnny_raincloud is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loud Noise Above 30 MPH bjdutch2005 2005-2014 Mustangs 10 03-24-2017 03:38 AM
Tuner/air intake dealer service question 04stangman 2005-2014 Mustangs 4 09-17-2015 01:45 PM
whats next? RWHEELS S197 Handling Section 4 09-05-2015 03:42 PM
03 V6 Mustang Ticking Noise Emblazoned General Tech 0 09-03-2015 10:45 PM


Tags
2011, 5.0, 5.0 exhaust, catalytic converter, exhaust

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:33 PM.