General Questions - MustangForums.com

Mustang News, Concepts, Rumors & Discussion Did you see that Mustang?! Have you heard Ford's next move? Come inside.

General Questions

Reply

 
 
 
Old 03-04-2013, 01:04 PM
  #1  
WGF'67
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2013
Location: Louisiana
Posts: 1
Default General Questions

I have a 67 mustang and i am having trouble with the car running properly. I installed a MSD ignitions system with the blaster ss, distributor and wires. after the timing is off and we noticed that to keep the engine running like it was supposed to i had to keep the key to the ignition position and when it let off to the run postion it was only drawing half the voltage needed to run correctly. We have replaced the starter cyloniod, the ignition switch and checked to make sure the blaster ss was installed correctly and all were fine. So i am clueless on where to go. I want to be able to do this all on my own since it was my dads car and he passed away a year ago.

Any help would be awesome!

Thanks!
WGF'67 is offline  
Reply With Quote
Old 03-16-2013, 05:32 PM
  #2  
go-part
Former Sponsor
 
Join Date: Nov 2012
Location: CA
Posts: 133
Default

Have you double checked all the wires and connectors?

A Haynes/Chilton book is good if you want to do most repairs on your car.
go-part is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Dokilar
4.6L (1996-2004 Modular) Mustang
15
10-16-2015 08:13 PM
AMAlexLazarus
AmericanMuscle.com
3
10-02-2015 08:06 AM
AMAlexLazarus
AmericanMuscle.com
0
10-01-2015 10:29 AM
AMAlexLazarus
AmericanMuscle.com
0
10-01-2015 09:21 AM
treesloth
New Member Area
4
09-28-2015 07:03 AM

Forum Jump

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory