MustangForums.com - Search Results

Go Back  MustangForums.com > Search Forums
Reload this Page >

Search Results

 
Search: Posts Made By: ButkusJr
Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.14 seconds.
05-31-2010, 08:53 AM
Replies: 1
Views: 700
Posted By ButkusJr

still looking?

still looking?
11-26-2009, 09:05 AM
Replies: 9
Views: 453
Posted By ButkusJr

i would...buuut i am trying to go "back to stock"...

i would...buuut i am trying to go "back to stock" aside from fuel injection, and wheels/ride height of course. i'm getting myself balls deep in a resto project
11-24-2009, 11:43 AM
Replies: 9
Views: 453
Posted By ButkusJr

the louvers

the louvers
11-24-2009, 10:10 AM
Replies: 9
Views: 453
Posted By ButkusJr

i have looked at those before, but those are for...

i have looked at those before, but those are for the 87+ foxes.
11-24-2009, 09:53 AM
Replies: 9
Views: 453
Posted By ButkusJr

84 gt ttop rear quarter windows

are there full replacement windows out there for the rear quarter? Or are there replacement trim pieces out there? the ones i have are kind of beat up. Would i be better off to smooth the ones that...
08-27-2009, 07:54 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

i would never hook a battery up wrong...that's...

i would never hook a battery up wrong...that's idiotic.
08-27-2009, 08:49 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

Here is the wonderful story now. I sold it,...

Here is the wonderful story now.

I sold it, pratically giving up on the problem. The guy that bought it from me found out that a ribbon cable at the computer under the dash was fried. He replaced...
12-06-2008, 12:01 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

well...finished up the wiring for the new...

well...finished up the wiring for the new alternator conversion and still the same results...
11-28-2008, 06:41 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

my friend has an equus (sp?) OBDI scanner i think...

my friend has an equus (sp?) OBDI scanner i think it is
11-27-2008, 09:13 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

i am trying to run them for acouple things one...

i am trying to run them for acouple things
one is to see if any freak thing that would cause somethin to have this type a problem would come up?
and two cause i have a check engine light on when it...
11-27-2008, 01:21 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

no codes came up...it said it couldnt connect...

no codes came up...it said it couldnt connect with the vehicle
11-26-2008, 10:47 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

trying to find out what the ECU would say what...

trying to find out what the ECU would say what was wrong with the car, and it said there was no communication with vehicle?

any thoughts?
11-25-2008, 12:08 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

i realized the flashers thing when i looked at it...

i realized the flashers thing when i looked at it on my truck too...

but i have no idea now what to do for that draw...i've tried everything i could think of and nothing

and no, i don't have...
11-24-2008, 09:59 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

also adding that now that i have changed the...

also adding that now that i have changed the battery in my multimeter (it was reading voltage like crap cause of bad/dieing battery) the car runs around 11.85ish to 12.40ish volts...low end with...
11-13-2008, 10:37 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

i have not fixed it yet...i am looking at...

i have not fixed it yet...i am looking at everythign again...grounds seem ok and clean...dash is out again and no bad wires or anything, no metal/wire connections causing shorts, altenator is fine,...
11-09-2008, 11:42 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

there...they should work now....

there...they should work now....
11-08-2008, 11:44 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

sorry for the quality of the pics...all i have is...

sorry for the quality of the pics...all i have is my phone for pictures....


i was wondering what these two wires were on the left side of the steering column behind the dash...they are black...
11-05-2008, 10:45 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

stock...i was using the same setup that was on...

stock...i was using the same setup that was on the car before i was messing with the heater core
11-05-2008, 07:14 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

when the flashers are on my battery gage goes up...

when the flashers are on my battery gage goes up and down with every click of the lights if that helps at all...i've tried pullin fuses to locate the draw and it didnt help

...and it never did it...
11-04-2008, 05:49 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

the car drains after a couple days of sitting too

the car drains after a couple days of sitting too
10-28-2008, 07:33 AM
Replies: 8
Views: 994
Posted By ButkusJr

i am in the same boat...

i am in the same boat...
10-24-2008, 09:25 AM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

are there any grounds/wires under the dash that...

are there any grounds/wires under the dash that would stop the charging system from working properly?
10-24-2008, 07:34 AM
Replies: 93
Views: 10,183
Posted By ButkusJr

"131k miles.. engine was rebuilt at 100k miles" ...

"131k miles.. engine was rebuilt at 100k miles"

my math skills tell me that there are 31k miles on it
10-24-2008, 07:27 AM
Replies: 8
Views: 994
Posted By ButkusJr

i cant see the picture :(

i cant see the picture :(
10-22-2008, 10:08 PM
Replies: 31
Views: 4,728
Posted By ButkusJr

ok...i replaced both battery cables and checked...

ok...i replaced both battery cables and checked the one from the starter to the relay...all good and yes...it helped....to a point...

the car sits around 13.5ish if not a little...
Showing results 1 to 25 of 30
 


 
Forum Jump

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory