HID PROBLEMS HELP!!!!!!!! - Page 2 - MustangForums.com

Notices
V6 S197 General Discussion This section is for technical discussions pertaining specifically to the V6 variation of the 2005 and newer Ford Mustang.

HID PROBLEMS HELP!!!!!!!!

Reply

 
 
 
Old 03-09-2006, 02:05 AM
  #11  
Puerto Rico 4.6
3rd Gear Member
 
Join Date: Jun 2005
Location:
Posts: 541
Default RE: HID PROBLEMS HELP!!!!!!!!

I had trouble with my HID's turning on and off when i first put em on , turned out to be the spot i had chosen for ground wasnt good enough, so i found a better place to ground it to and they have been working perfectly ever since.Double check every cable and every connection if you havent done so already, Good Luck.
Puerto Rico 4.6 is offline  
Reply With Quote
Old 03-09-2006, 09:44 AM
  #12  
RedAlertlb
3rd Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2005
Location: Fayetteville, NC
Posts: 844
Default RE: HID PROBLEMS HELP!!!!!!!!

did you have a white and a black wire going into the stock harness?
RedAlertlb is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Seanam
V6 S197 General Discussion
5
10-04-2015 10:15 AM
kawiguy827
The New S550 2015-2020 Mustang
11
09-22-2015 10:52 AM
stangin1996gt
4.6L (1996-2004 Modular) Mustang
0
09-21-2015 11:01 AM
Big Al's 03
Mach 1 Section
4
09-21-2015 07:59 AM
Mobiusone stang
2005-2014 Mustangs
7
09-07-2015 08:46 PM

Forum Jump

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory