Search



Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > V6 (1994-2004) Mustangs > V6 General Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

V6 General Discussion This section is for non-tech specific information pertaining to V6 Mustangs.

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-11-2013, 02:16 PM   #1
Rggonz
 
Join Date: Jan 2013
Vehicle: 2006, Mustang
Location: Florida
Posts: 25
Default Car wont start

So i decided to do a radiator flush, i drained all the old anti freeze out. I bought new anti freeze which i had to mix with water. I started up the car fine i let it run for about 10min then i noticed that it started choking, like if someone is coughing sort off. I went and turned off the car and tried started it back up and it wouldnt.
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
Rggonz is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 07:21 PM   #2
Bitter
2nd Gear Member
 
Join Date: Oct 2009
Vehicle: 1968 Coupe, 2006 Pony Package
Location: Massachusetts
Posts: 235
Default

Someone here might know the problem but you should try posting in the '94 to '04 forum as well.
Bitter is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 09:05 PM   #3
JimC
Moderator
 
JimC's Avatar
 
Join Date: May 2006
Vehicle: 2013 MCA convertible
Location: Michigan
Posts: 5,350
Default

2002 - so this doesn't belong in the 2005+ 4.0 V6 section.
__________________

JimC is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 09:19 PM   #4
Rggonz
 
Join Date: Jan 2013
Vehicle: 2006, Mustang
Location: Florida
Posts: 25
Default

i have a 2006 v6, that was my old mustang. But no worrys problem is fixed it was just the fuel pump relay.
Rggonz is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2013, 09:19 PM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 07:05 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup