Cant Upload Pictures or anything - MustangForums.com


Forum Issues and Feedback Discuss any issues you are having with using Mustang Forums here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-18-2010, 03:46 PM   #1  
mtflyboy25
3rd Gear Member
Thread Starter
 
mtflyboy25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: AZ - Arizona
Posts: 779
Question Cant Upload Pictures or anything

I just joined and every time I navigate away from the page I log in on, I have to log in again... It is as if I never logged in, in the first place. This is preventing me from uploading my pictures, and is making it very hard and annoying to post comments, or change and make any thing for my profile. Please help me with this. Thank you.
mtflyboy25 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2010, 05:53 PM   #2  
mtflyboy25
3rd Gear Member
Thread Starter
 
mtflyboy25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: AZ - Arizona
Posts: 779
Default

I have tried on Google Chrome, and Firefox. I am using Windows 7... I dont have this problem with any other websites...
mtflyboy25 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2010, 08:45 PM   #3  
9redfox3
4th Gear Member
 
9redfox3's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 1,770
Default

Well... your a newbie might need more post first, also when you log in hit remember me and hit save it should keep u log in all the time and here's for photos how to.. oh one more thing Welcome to mustang forums!
https://mustangforums.com/forum/5-0l...orums-com.html
9redfox3 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2010, 09:23 PM   #4  
mtflyboy25
3rd Gear Member
Thread Starter
 
mtflyboy25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: AZ - Arizona
Posts: 779
Question No

Haha thanks, but I know how to upload the pics, and put them in posts and everything, what I am saying is this:

I log on...
I click on any link to any post or section of the site.
That page loads, and I am no longer logged in...
So i keep logging in every page load so that I can respond.

So i click reply, and then the page loads and i have to log in again, then write what i want to write, then log in again, then it will post...

But this isnt the way it is with the pictures... It wont let anyone upload pictures that isnt in the system.. So idk help please! haha Thank you though
mtflyboy25 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2010, 09:42 PM   #5  
mtflyboy25
3rd Gear Member
Thread Starter
 
mtflyboy25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: AZ - Arizona
Posts: 779
Default

So I messed around with some stuff on my browser, and now it works Pictures are up! more coming soon! Thank you for the help!
mtflyboy25 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2010, 06:39 AM   #6  
Soldier GT
6th Gear Member
 
Soldier GT's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: MO/ Born and raised in Louisiana
Posts: 10,696
Default

welcome to the forum...
Soldier GT is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2010, 10:57 AM   #7  
mtflyboy25
3rd Gear Member
Thread Starter
 
mtflyboy25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: AZ - Arizona
Posts: 779
Default

Thanks.. I really like what you have done with your stang, it looks really good. What mods have you done under the hood?
mtflyboy25 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2010, 05:09 AM   #8  
Soldier GT
6th Gear Member
 
Soldier GT's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: MO/ Born and raised in Louisiana
Posts: 10,696
Default

Hey thxs.. pretty much got every bolt on. Cams, Full exhuast, 410 gears, UDP's, etc., etc. Going to put a S/C in her in about two weeks then I'll be running with the big dogs, lol!!! Hope you get sqaured away with your post pic issue..
Soldier GT is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2010, 09:38 PM   #9  
mtflyboy25
3rd Gear Member
Thread Starter
 
mtflyboy25's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: AZ - Arizona
Posts: 779
Default

yeah i figured it out... What is UDPs? I feel dumb not knowing, but I have no clue. I helped my buddy put a 2.3 L Kenny Bell on his 89 LX today.. Well it is on, but not running yet.
mtflyboy25 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2010, 09:44 PM   #10  
Soldier GT
6th Gear Member
 
Soldier GT's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: MO/ Born and raised in Louisiana
Posts: 10,696
Default

(UDP's) Under Drive Pulleys.. Where are the pics??
Soldier GT is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Throwback Thursdays: The First Mustang TV Ad MustangForums Editor Mustang News, Concepts, Rumors & Discussion 2 10-05-2015 07:40 AM
I should've known better ChampInSD 5.0L GT S550 Tech 13 10-02-2015 04:55 AM
New guy in AZ. First Mustang, First Manual, First car. BeatnikFink New Member Area 6 10-01-2015 08:00 PM
1964 1/2 Owner's Love for Mustang Wasn’t Always Strong MustangForums Editor Mustang News, Concepts, Rumors & Discussion 0 10-01-2015 05:13 PM
Ostrich Feathers and Your Mustang MustangForums Editor The New S550 2015-2017 Mustang 1 10-01-2015 09:29 AM


Tags
pictures, upload

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 12:35 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.