website issues - MustangForums.com

Forum Issues and Feedback Discuss any issues you are having with using Mustang Forums here.

website issues

Reply

 
 
 
Old 09-28-2015, 01:41 PM
  #1  
rgingo
Thread Starter
 
Join Date: May 2015
Location: Texas
Posts: 20
Default website issues

I am a member of this forum for several months now (as well as several others). On this website (and only this website) I have continuous delays in all loading operations. I think it may be the software and/or poorly constructed ad content. I spend less and less time here because of this. Please investigate or this forum will not be very popular. Thanks.
rgingo is offline  
Reply With Quote
Old 10-03-2015, 06:44 AM
  #2  
99GTvert
is my username.
 
99GTvert's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Earth
Posts: 13,590
Default

Could possibly be the ads, or maybe software..do you still have the long loading issues? Does anyone else reading this have a similar issue?
99GTvert is online now  
Reply With Quote
Old 10-21-2015, 11:22 AM
  #3  
[email protected]D
Former Sponsor
 
Join Date: Sep 2015
Location: Ohio
Posts: 158
Default

I have the same issue also it takes about 3 times for me to login.
Chad@AmpD is offline  
Reply With Quote
Old 10-21-2015, 12:49 PM
  #4  
ucinn
3rd Gear Member
 
ucinn's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Ohio
Posts: 569
Default

Try using a different browser and see if that alleviates the problem, if it does, then clean up the browser your using, ie...get rid of temp files, clear history and caches.
ucinn is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Thunderball
4.6L (1996-2004 Modular) Mustang
15
11-22-2015 11:49 PM
chrisdbassplayer
2010-current S197 Appearance Section
4
10-13-2015 06:53 PM
Dathan
V6 (1994-2004) Mustangs
4
10-05-2015 05:52 AM
cr620
V6 (1994-2004) Mustangs
1
10-03-2015 06:39 AM
UrS4
S197 Handling Section
1
09-30-2015 10:13 AM

Forum Jump

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory