Issues with tuning - MustangForums.com


S197 Shelby Section This section is for technical discussions pertaining specifically to the latest installment of the Shelby Mustangs; the Shelby GT, the CS6, and the awesome GT500.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-03-2016, 10:39 AM   #1
latinheat1018
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2016
Location: Texas
Posts: 7
Default Issues with tuning

I have an intune from my previous car. unmarried. on the tool the settings say license: 1/1.
so the tuner itself is ready to be used. but when I tried tuning my 09 Cobra. it wouldn't let me. is there a new update that the car needs?
Is there a chance that the vehicle was tuned before it was sold and then never restored to stock? If so, what can I do about to return the car to stock?

Thank you for looking

Manuel
latinheat1018 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1965 mustang is it to far gone to restore Dra99 Classic Mustangs (Tech) 6 05-10-2016 07:29 AM
High idle after after using sct preloaded tune Newedgetim 4.6L (1996-2004 Modular) Mustang 27 04-05-2016 07:25 PM
Inherited unfinished kit car - How do I start? Nieland General Tech 5 04-01-2016 07:11 AM
Barton Short Throw Shifter vs Stock latinheat1018 S197 Shelby Section 0 03-31-2016 04:07 AM
Cant update Sync on 2010 GT 01MGGT Audio/Visual Electronics 0 03-29-2016 01:55 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.