84 SVO Electrical Problem - MustangForums.com


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-09-2014, 01:08 PM   #1
2.3L of fun
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: New Mexico
Posts: 3
Default 84 SVO Electrical Problem

Hi everyone. I am a new SVO owner and it has been great so far but I am having a problem that I hope someone can help with.

My tail lights, dash lights, and front drive lights aren't working but my headlights and brake lights do work. I have already checked and replaced the 5A fuse and the lightswitch but still not working.

It happened one day when I was parked and idling, the lights went out and then i checked the fuse which was and still is a little loose. I messed with the fuse then the lights came back on (YaY success or so i thought). A week or 2 later I had to replace the alternator and when that was all done the lights weren't working again. After that i replaced the light switch and fuse but still nothing.

I really don't want to have to take this car into a shop due to not having the money that they will of course charge me.

If anyone can help I would greatly appreciate it.
2.3L of fun is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2014, 09:58 PM   #2
2.3L of fun
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: New Mexico
Posts: 3
Default

Also if it helps for some reason all the lights will work if i carefully position the light switch between on and off.
2.3L of fun is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2014, 10:09 PM   #3
JC316
4th Gear Member
 
JC316's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: DFW, TX
Posts: 1,925
Default

Should be the headlight switch thats acting up. Swap it out and it should be good.
JC316 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2014, 11:32 PM   #4
2.3L of fun
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2014
Location: New Mexico
Posts: 3
Default

The light switch is brand new. Do you think it is possible I bought a malfunctioning switch? I did get it from autozone after all.
2.3L of fun is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windshield Wiper Problem jma2 2005-2014 Mustangs 5 09-20-2017 01:11 PM
Exhaust cutouts ak98 GT S197 General Discussion 10 10-19-2015 12:13 AM
Picked up a 68 coupe, need help on intake/carb selection. uberstang1 Classic Mustangs (Tech) 6 09-20-2015 06:42 PM
OBD: The Adventure Begins (PO402 and PO401), DPFE/EGR test procedures TfcCDR V6 (1994-2004) Mustangs 1 09-14-2015 12:08 PM
Noob needs help! 86 mustang svo motor swapped to 71 5_speed carb 302 v8 jaiidutch Motor Swap Section 2 09-14-2015 10:29 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.