SCT X3 Tuner Problem - MustangForums.com

Go Back  MustangForums.com > Ford Mustang Tech > Tuner Central
Reload this Page >

SCT X3 Tuner Problem

Tuner Central Have a question about which hand tuner is best for your Mustang? Talk about it here!

SCT X3 Tuner Problem

Reply

 
 
 
Old 03-12-2012, 06:33 PM
  #1  
kevnew
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Ct
Posts: 2
Default SCT X3 Tuner Problem

Anybody have any ideas, I have the x3 tuner from brenspeed and it was not passing emmisions so I took it back to stock ran it for a couple of months and the other day I went to instal tune back in and now it does not run without going into limp mode I cant even return back to stock with out going into limp mode also 07GT
kevnew is offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2012, 07:17 PM
  #2  
kevnew
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Ct
Posts: 2
Default Update

Ok here's what happen,somehow when I was loading tune it blew a fuse and that caused about 5 codes to throw. So replaced fuse and loaded tune and runs like a charm.
kevnew is offline  
Reply With Quote
Old 03-14-2012, 09:37 AM
  #3  
lawrencecar1
2nd Gear Member
 
lawrencecar1's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Northern Virginia
Posts: 369
Default

Originally Posted by kevnew View Post
Ok here's what happen,somehow when I was loading tune it blew a fuse and that caused about 5 codes to throw. So replaced fuse and loaded tune and runs like a charm.
which fuse ??
lawrencecar1 is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Thrashard340
Parts For Sale
2
10-15-2015 11:05 AM
12bigredstang
2005-2014 Mustangs
0
09-24-2015 05:46 PM
cedarmn
2005-2014 Mustangs
3
08-28-2015 09:51 PM
12bigredstang
2005-2014 Mustangs
4
08-25-2015 04:58 PM
inyadreems
Mustangs For Sale
2
08-21-2015 09:10 AM

Forum Jump

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory