multi switch issues, please help - MustangForums.com



V6 General Discussion This section is for non-tech specific information pertaining to V6 Mustangs.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-14-2017, 08:12 PM   #1
Jerlenbach1984
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2017
Location: Oklahoma (OK)
Posts: 1
Default multi switch issues, please help

Ok I am new here and I could really use a little help. I have a 04 V6 convertible that is having an issue with the brake lights, tail lights, instrument cluster, and any form of blinkers. I have read on other forums on here that it's the multifunction switch. I have replaced the multifunction switch and still nothing. I have also checked all fuses, bulbs, and replaced the turn signal relay. I have voltage tested all leads coming into the multi switch and all all reading positive input and I have also changed out the multi function switch connectors but it seems as if Im not getting power out. I don't have a clue of where to go from here or what else I can try. Does anyone have any ideas?

Thank you in advance for any assistance you are able to offer.
Jerlenbach1984 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.