P0135 How do I fix? - MustangForums.com

Notices
2005-2014 Mustangs Discussions on the latest S197 model Mustangs from Ford.

P0135 How do I fix?

Reply

 
 
 
Old 05-03-2009, 05:01 PM
  #1  
adam0421
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Location:
Posts: 17
Default P0135 How do I fix?

P0135 Upstream Heated Oxygen Sensor Heater circuit fault - Bank No. 1.

Just installed Kooks LT's and off-road H. Got a new tune from bama.

About 5 minutes after I started it I got the CEL with this code.

If its a problem with the tune would I get another code for the other o2 sensor?

The exhaust smells rich and it runs a little ruff when slowly accelerating, but it seems fine at WOT

Thanks,

Adam
adam0421 is offline  
Reply With Quote
Old 05-03-2009, 06:31 PM
  #2  
jahudso2
4th Gear Member
 
Join Date: Dec 2007
Location:
Posts: 1,605
Default

Did you install the headers, or did you have someone else do them? Are you sure you connected the electrical connections for both 02 sensors? Did you accidentally use a rear 02 sensor in the place of a front one? Make sure the 2 02 sensors you have left over are the same color. I think the upstreams are green and the downstreams are blue... but i may have those mixed up.
jahudso2 is offline  
Reply With Quote
Old 05-03-2009, 09:46 PM
  #3  
adam0421
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2007
Location:
Posts: 17
Default

Ya I installed the headers myself. I am positive everything is connected. 2 green o2 up front and 2 blue in the back
adam0421 is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jerrytubes
2005-2014 Mustangs
2
10-23-2015 12:11 PM
ChampInSD
5.0L GT S550 Tech
13
10-02-2015 04:55 AM
bradleyb
California Regional Chapter
0
10-01-2015 01:02 AM
4cylinderplus2
V6 (1994-2004) Mustangs
9
09-30-2015 05:26 PM
mrtrodonet
V6 (1994-2004) Mustangs
1
09-29-2015 11:13 AM

Forum Jump

Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory