site issue - MustangForums.com


Forum Issues and Feedback Discuss any issues you are having with using Mustang Forums here.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-17-2009, 05:01 AM   #1  
TonyGT
2nd Gear Member
Thread Starter
 
TonyGT's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: PA
Posts: 427
Default site issue

when i load the forums the page loads but then stops to communicate with google-analytics.com. I am using FireFox and it tells me what it is doing in he lower left corner of the window. like right now it is saying "transferring data from google-analytics.com. While it does this there are a few links like provate messages that will not work. Sometime it takes 3-4 min for this to stop and give you 100% function on the page. WHY??? why is the site using google-analytics.com for traffic information?? and more so why is it mot letting me get into messages ect....?
TonyGT is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2009, 05:22 AM   #2  
TonyGT
2nd Gear Member
Thread Starter
 
TonyGT's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: PA
Posts: 427
Default

anyone else have this?? it is still a issue for me..
TonyGT is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2009, 07:58 AM   #3  
ChalknCover
Sgt. Killjoy
 
ChalknCover's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: DMV
Posts: 2,090
Default

Doesn't hang up for me. Do you have a good stable connection? Running Firefox 3.5? I don't see why it would slow down just for google-analytics. With mine, it is no slower or faster then ad.doubleclick and all the other little services attached.
ChalknCover is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2009, 08:31 AM   #4  
TonyGT
2nd Gear Member
Thread Starter
 
TonyGT's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: PA
Posts: 427
Default

Quote:
Originally Posted by BlueBloodedPony View Post
Doesn't hang up for me. Do you have a good stable connection? Running Firefox 3.5? I don't see why it would slow down just for google-analytics. With mine, it is no slower or faster then ad.doubleclick and all the other little services attached.

i an using Mozilla/5.0 Firefox/3.5.2. cable modem connection. no other sites give me any issues. Just this one..
TonyGT is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2009, 10:24 PM   #5  
howarmat
s197 Junkie
 
howarmat's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: IN
Posts: 16,012
Default

Use adblock plus and firefox will greatly improve some of hangups some people have
howarmat is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2009, 04:12 PM   #6  
ThisBlood147
5th Gear Member
 
ThisBlood147's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Louisiana
Posts: 4,197
Default

I've been having the issue lately where occasionally the page stops loading with the dumb *** Chevy Silverado banner on the screen (all by itself). Was beginning to wonder if some Chevy nut had hacked the site. But I appear to be the only one having this issue. Gonna try and update Firefox or something.
ThisBlood147 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2009, 04:15 PM   #7  
Batenswytch
redneck gamer nerd chick
 
Batenswytch's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: SE Oklahoma
Posts: 784
Default

Quote:
Originally Posted by ThisBlood147 View Post
I've been having the issue lately where occasionally the page stops loading with the dumb *** Chevy Silverado banner on the screen (all by itself). Was beginning to wonder if some Chevy nut had hacked the site. But I appear to be the only one having this issue. Gonna try and update Firefox or something.
Not just you. I have that problem whether I'm in Google Chrome OR Firefox. Chrome seems to hang up way more, but yeah. I've been about to pull my hair out. I get this issue at work (Uber DSL) or at home (high speed cable).

I don't know if it loads in IE or not. I hate IE. Refuse to use it.
Batenswytch is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2009, 11:55 AM   #8  
Xeno
'Dr. X'
 
Xeno's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toto's Kansas
Posts: 4,388
Default

Quote:
Originally Posted by howarmat View Post
Use adblock plus and firefox will greatly improve some of hangups some people have
^^ this

for those of you who have firefox, using any kind of ad blocker (especially adblock plus) will allow you to keep the ads on here from loading, thus improving load times considerably.
Xeno is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
window tint issues? chrisdbassplayer 2010-current S197 Appearance Section 4 10-13-2015 06:53 PM
Bad cylinder? Dathan V6 (1994-2004) Mustangs 4 10-05-2015 05:52 AM
Circuit breaker for 92 Vert jc409 Convertible Tech 0 09-26-2015 08:28 AM
1965 Straight 6 Automatic Transmission Torque Converter Issue LivingInThePast Classic Mustangs (Tech) 2 09-16-2015 12:20 PM


Tags
analytics, data, firefox, google, googleanalyticscom, hangup, site, transferring

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 04:14 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.