instant email reply not working -

Forum Issues and Feedback Discuss any issues you are having with using Mustang Forums here.

Thread Tools Search this Thread
Old 05-30-2014, 11:00 AM   #1
3rd Gear Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Location: Manitowoc, Wisconsin
Posts: 709
Default instant email reply not working


I have the setting enabled, yet when I reply I am not being subscribed to the thread. I need to manually subscribe. See settings below. New posts I create seem to subscribe me fine

Shampue is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wheel Question! (New member, hi folks) Tivo304 New Member Area 4 12-05-2015 08:46 PM
Huge Savings from Lethal!(Whipple, McLeod, Kooks, & MUCH MORE..) Boostaddict Lethal Performance 2 09-08-2015 09:56 PM
Help! Metra 70-5521 AMP Harness Install cbird1177711 2005-2014 Mustangs 2 09-03-2015 08:43 PM
2003 mach stereo has low volume iamgobono General Tech 0 09-03-2015 12:37 PM
It's Here - Steeda's Labor Day Sale -- Big Savings!! [email protected] Steeda Autosports 0 09-02-2015 08:40 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 08:47 AM.

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to and affiliated sites.