Electrical Problem- Rear Defogger not working - MustangForums.com

Go Back  MustangForums.com > Ford Mustang Tech > General Tech
Reload this Page >

Electrical Problem- Rear Defogger not working

Notices
General Tech Ask model specific questions in the appropriate category below. All other general questions within.

Electrical Problem- Rear Defogger not working

Reply

 
 
 
Old 11-16-2008, 09:02 PM
  #1  
itchy5
1st Gear Member
Thread Starter
 
itchy5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: MD
Posts: 76
Default Electrical Problem- Rear Defogger not working

Ok in the spirit of full disclosure, this is not a question about my mustang. It's actually about my wife's chevy.

The rear defogger is not working. I checked the relay and it is ok. when I check the voltage at the two terminals on the rear window and I get nothing.

To me that would indicate that I have a wiring problem some where in the vehicle before the rear window?

How to I find it or can I?
itchy5 is offline  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
drfister
2005-2014 Mustangs
11
05-03-2018 11:38 PM
Tyoung68
New Member Area
7
08-25-2015 05:31 AM
Mobiusone stang
2005-2014 Mustangs
6
08-24-2015 05:08 PM
Fast-Hands
5.0L (1979-1995) Mustang
2
08-19-2015 07:54 AM
89blueslug
General Tech
1
08-10-2015 08:20 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Electrical Problem- Rear Defogger not working


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.