ISO push rods - MustangForums.com



4.6L (1996-2004 Modular) Mustang Technical discussions on 1996-2004 4.6 Liter Modular Motors (2V and 4V) within.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-30-2013, 07:49 PM   #1
Nick Jones
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2013
Location: Indiana
Posts: 1
Question ISO push rods

bent a push rod last night. im looking for anyone that has a complete set laying around. not generic either. any tips for changing them out also?? text me if u have a set. or send me a pic and price
765-465-3057
Nick Jones is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2013, 09:30 PM   #2
BraMas
5th Gear Member
 
BraMas's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Holland, MI
Posts: 4,634
Default

you bent push rods in a 01 GT? how did you bend something that your car does not even have?
BraMas is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2013, 09:54 PM   #3
FlamingoGT
2nd Gear Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Jax FL
Posts: 442
Default

He might want to check his blinker fluid also... could be running low.
FlamingoGT is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2013, 09:56 PM   #4
302_Mustang
1st Gear Member
 
Join Date: May 2013
Location: Delaware
Posts: 58
Default

Recommend switching to full synthetic Blinker fluid as well
302_Mustang is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2013, 10:46 PM   #5
Stevo86
3rd Gear Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: North Carolina
Posts: 574
Default

I saw the post and thought he must have a fox and just posted in the wrong section then I saw he has an '01 GT....OP did you mean connecting rod? In which case if you need tips for swapping them you shouldn't do it yourself.
Stevo86 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2013, 08:41 PM   #6
FlamingoGT
2nd Gear Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Jax FL
Posts: 442
Default

He must have figured after making a gaff like that not to come back and pull his foot out of his mouth.
FlamingoGT is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2013, 09:43 PM   #7
xx10Gt
4th Gear Member
 
Join Date: May 2012
Location: New York
Posts: 1,217
Default

check the muffler bearings, and replace air in all 4 tires. problem solved
xx10Gt is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2013, 09:56 PM   #8
cliffyk
TECH SAVANT
 
cliffyk's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Saint Augustine, FL
Posts: 10,925
Default

He probably just has a bad 710 cap, that will make the engine run rough...

cliffyk is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2013, 10:04 PM   #9
xx10Gt
4th Gear Member
 
Join Date: May 2012
Location: New York
Posts: 1,217
Default

Quote:
Originally Posted by cliffyk View Post
He probably just has a bad 710 cap, that will make the engine run rough...

hahahahahahahahahaha
xx10Gt is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Terminated Whipple GT battles '13 GT500 on E85 Bokeo Street/Strip 6 10-10-2015 09:28 PM
Rear Package Shelf jrrhd73must Classic Mustang General Discussion 2 10-02-2015 10:17 PM
So who wins uedlose The Racers Bench 4 10-01-2015 09:31 PM
GT500 front LCA question UrS4 S197 Handling Section 1 09-30-2015 11:13 AM
block replacement mustangheaven General Tech 2 09-29-2015 12:00 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:48 AM.