Notices
2005-2014 Mustangs Discussions on the latest S197 model Mustangs from Ford.

Shaker 500 Phone Button

Old 03-12-2008, 06:49 PM
  #1  
StickShifty
5th Gear Member
Thread Starter
 
StickShifty's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 4,536
Default Shaker 500 Phone Button

What does it do?? Whats it for??

When i push it, it just says "NO PHONE." And in the manual it says when you push the button, "NO PHONE" will display. wtf, lol.
StickShifty is offline  
Old 03-12-2008, 06:52 PM
  #2  
DeStonn
4th Gear Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Southern California(Orange County)
Posts: 1,400
Default RE: Shaker 500 Phone Button

I thought it was the mute button?
DeStonn is offline  
Old 03-12-2008, 06:54 PM
  #3  
StickShifty
5th Gear Member
Thread Starter
 
StickShifty's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: New Jersey
Posts: 4,536
Default RE: Shaker 500 Phone Button

its above the AUX button and next to the Menu button. i got all excited and thouht i can hook a phone up to it.
StickShifty is offline  
Old 03-12-2008, 06:59 PM
  #4  
DeStonn
4th Gear Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Southern California(Orange County)
Posts: 1,400
Default RE: Shaker 500 Phone Button

I have the same button just never used it cuz I don't talk on my phone when I drive and if I can't hear what you are saying to me over the music then you either need to speak up or STFU.j/k

I will check it out when I get off work in about 4 hours. I'll let you know what mine does
DeStonn is offline  
Old 03-12-2008, 07:21 PM
  #5  
howarmat
s197 Junkie
 
howarmat's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: IN
Posts: 16,059
Default RE: Shaker 500 Phone Button



From the manual of all places
howarmat is offline  
Old 03-12-2008, 07:25 PM
  #6  
DeStonn
4th Gear Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Southern California(Orange County)
Posts: 1,400
Default RE: Shaker 500 Phone Button

Guess that solves that don't say it [sm=icon_rtfm.gif]
DeStonn is offline  
Old 03-12-2008, 07:33 PM
  #7  
howarmat
s197 Junkie
 
howarmat's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: IN
Posts: 16,059
Default RE: Shaker 500 Phone Button

i have been told that you have to have a phone hooked up using some special ford setup, not sure how it works though.....
howarmat is offline  
Old 03-12-2008, 08:08 PM
  #8  
VistaGT
4th Gear Member
 
VistaGT's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: NJ
Posts: 1,496
Default RE: Shaker 500 Phone Button

Just a mute button for the radio when ur chatin on the phone
VistaGT is offline  
Old 03-12-2008, 08:48 PM
  #9  
Atlanta_Tider
2nd Gear Member
 
Atlanta_Tider's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Canton, GA
Posts: 359
Default RE: Shaker 500 Phone Button

Mine does not mute. Had this button in some of the Fords I had in the past and it did work as a mute button.
Atlanta_Tider is offline  
Old 03-12-2008, 08:54 PM
  #10  
PhattyDre16
2nd Gear Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Shelby Twp, Michigan
Posts: 275
Default RE: Shaker 500 Phone Button

It's Sync. You guys didn't know Mustangs came with it?





Just Kidding.
PhattyDre16 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Shaker 500 Phone Button


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.