My car runs great for about 30 seconds after I start it up!! - MustangForums.com



5.0L (1979-1995) Mustang Technical discussions on 5.0 Liter Mustangs within. This does not include the 5.0 from the 2011 Mustang GT. That information is in the 2005-1011 section.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-14-2010, 02:20 PM   #1
Coltonmcdonald5.0
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Texas
Posts: 1
Talking My car runs great for about 30 seconds after I start it up!!

I have a 1994 mustang 5.0 ho 5-speed thats runs great for a bout 30 seconds after i start the thing up! Then after that, it starts bogging out on be quite badly after about 3000rpms. I recently had to replace my clutch and since then my car has been driving very restricted. It seems like maybe my injectors arent giving enough fuel? I don't know..I'm not a mechanic. A little help please?!?!
Coltonmcdonald5.0 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Product & Great Price - Diode Dynamics Mustang Taillight Sequencer Module 10-16 [email protected] Steeda Autosports 0 10-01-2015 09:11 PM
hesitating jc1 Speed Density/Carb/SSP section 4 08-29-2015 07:09 PM
Alternator problem? jjwinel78 V6 (1994-2004) Mustangs 1 08-17-2015 03:34 PM
Need Help Diagnosing Have Codes (Confused) djbigskrilla 2005-2014 Mustangs 13 08-11-2015 12:59 PM
1983 Mustang voltage drope on start problem Pain. 5.0L (1979-1995) Mustang 1 08-07-2015 10:48 PM


Tags
30, 5.0, car, restricted, runs, seconds, tune up

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.