95 gt PROBLEM!! - Page 2 - MustangForums.com

Notices
5.0L General Discussion This section is for non-tech specific information pertaining to 5.0L Mustangs.

95 gt PROBLEM!!

Reply

 
 
 
Old 03-02-2012, 08:25 PM
  #11  
TrimDrip
5th Gear Member
 
TrimDrip's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: AL
Posts: 2,823
Default

did you check all the fuses with a test light?
TrimDrip is online now  
Reply With Quote
Old 03-03-2012, 11:49 PM
  #12  
Jayson95GT
1st Gear Member
 
Jayson95GT's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Indiana
Posts: 104
Default

Glad you got it figured out man! Thanks for posting what the fix was, Its amazing how heavily these old obd1 fords Rely on the TPS.
Jayson95GT is offline  
Reply With Quote
Old 03-14-2012, 01:11 PM
  #13  
Venomantidote95
4th Gear Member
Thread Starter
 
Venomantidote95's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: alabama
Posts: 1,812
Default

Checked all the fuses with a DMM and they are all good! I just dont get why the ecm wont go into test mode??
Venomantidote95 is offline  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Seanam
V6 S197 General Discussion
5
10-04-2015 11:15 AM
mdj89
5.0L (1979-1995) Mustang
7
09-23-2015 09:49 AM
kachuy10
2005-2014 Mustangs
7
09-22-2015 02:27 PM
stangin1996gt
4.6L (1996-2004 Modular) Mustang
0
09-21-2015 12:01 PM
Big Al's 03
Mach 1 Section
4
09-21-2015 08:59 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 95 gt PROBLEM!!


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.