Cam install problem - Help Needed - Page 2 - MustangForums.com



2005-2014 Mustangs Discussions on the latest S197 model Mustangs from Ford.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-18-2010, 05:47 PM   #11  
hammeron
6th Gear Member
 
hammeron's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Nicely done
Posts: 11,796
Default

Quote:
Originally Posted by Blacksmoke View Post
Wow Hammer.... way to scare tha shat outta him lol.
that's my job lol scaring the shat outta people who dare to try this at home hehe.




Quote:
Originally Posted by Hagwood View Post
Simmer down there Hammer !
is it running yet? let's hear the rumble
hammeron is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cam swap on 68 289 ding56 Classic Mustangs (Tech) 3 08-14-2015 02:40 AM
cruise issues defarmer 5.0L (1979-1995) Mustang 3 08-13-2015 06:40 AM
Need Help Diagnosing Have Codes (Confused) djbigskrilla 2005-2014 Mustangs 13 08-11-2015 12:59 PM
EFI into Carb Jacob4589 5.0L (1979-1995) Mustang 3 08-08-2015 11:00 AM
Ford 302 horsepower goals mustangfan305 5.0L (1979-1995) Mustang 3 08-07-2015 11:09 AM


Tags
05, 2010, 84, boost, build, cam, cams, gt500, hard, install, mustang, racing, shelby, svo, swap, tacobill

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 12:29 AM.


© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands
We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.