recent idle problem - Page 2 - MustangForums.com

Notices
5.0L (1979-1995) Mustang Technical discussions on 5.0 Liter Mustangs within. This does not include the 5.0 from the 2011 Mustang GT. That information is in the 2005-1011 section.

recent idle problem

Reply

 
 
 
Old 09-13-2007, 03:40 PM
  #11  
blk40th
4th Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Location:
Posts: 1,174
Default RE: recent idle problem

really mines all corroded and the other sensor that looks like it could be coolant also is on the passenger side by its by intake runner #4 and theres no wire that runs to it.
blk40th is offline  
Reply With Quote
Old 09-13-2007, 03:42 PM
  #12  
AdderMk2
Banned
 
Join Date: Dec 2005
Location: Lil' Rhody
Posts: 22,376
Default RE: recent idle problem

#4 intake runner is on the back side of the motor.... passenger side
AdderMk2 is offline  
Reply With Quote
Old 09-13-2007, 03:48 PM
  #13  
blk40th
4th Gear Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Location:
Posts: 1,174
Default RE: recent idle problem

i know that. and the other sensor is in front of intake runner # 5 on d/s. i have a typhoon intake so i dont know if that differs from other intake or if all the sensors are in the same spots.
blk40th is offline  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
needhelpplease
2005-2014 Mustangs
7
09-04-2015 10:59 AM
Emblazoned
General Tech
0
09-03-2015 11:45 PM
5.0 kevo
5.0L (1979-1995) Mustang
6
09-03-2015 07:24 PM
cbird1177711
2005-2014 Mustangs
0
09-02-2015 05:12 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: recent idle problem


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.