Search



Go Back   MustangForums.com > Ford Mustang Tech > Classic Mustangs (Tech)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Classic Mustangs (Tech) Technical discussions about the Mustangs of yester-year.

Welcome to Mustang Forums!
Welcome to Mustang Forums.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-01-2012, 10:13 PM   #1
waldo786
2nd Gear Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 355
Default windshield washer pump ?

So I got one of those new one speed windshield variable wiper switches and a new one speed washer pump. The car had the washer pump before and I know you have to pull it out to make it work. Well the old harness is plugged into the new switch and the wipers work fine. I ordered the new pump though and hooked the wire up that came with it to the one open terminal on the switch. It was a dark green wire. Nothing happens when I try and use the switch to get it to work. I did check with a hot wire if the pump worked and it does. I tried pushing and pulling and nothing happened. What am I missing here? Do I just not have it wired right? If I don't how should it be?
This ad is not displayed to registered or logged-in members.
Register your free account today and become a member on Mustang Forums!
waldo786 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2012, 04:58 PM   #2
67 evil eleanor
5th Gear Member

 
Join Date: Nov 2006
Location:
Posts: 2,106
Default

A test light will tell you. I suppose the harness has three wires?
__________________
[IMG][/IMG] Eat Rice and be Healthy!!!
67 evil eleanor is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2012, 05:15 PM   #3
waldo786
2nd Gear Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 355
Default

There are actually about 5 or 6 for the wipers themselves, not sure I'll have to look again but one of them might be for the washer, but there is an open terminal on the switch so I figured that's what it was for since the washer pump wasn't hooked up.
waldo786 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2012, 05:15 PM
MustangForums
Ford Mustang




Paid Advertisement

 
 
 
Reply

Tags
05, 95, located, location, motor, mustang, powered, pump, s197, switch, universal, variable, vbulletin, washer, windshield, wiper

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
New Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 11:16 PM.

© Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company
Emails Backup